13.03.17 14:49

Training "Basic Skills for Scientific Working in Germany"

Angebot für internationale Studierende Fr, 09.06.2017, 09 - 17 Uhr s.t.

Dozentin: Nicole Franke M.Sc.

This training aims for the acquisition of the most important skills and key competencies for successful scientific working in Germany. Therefore, the appropriate defining of scientific questions and critical evaluation of literature will be discussed as well as basic skills in writing, editing, speaking and presentation. Moreover, techniques to build a strong foundation for successful cultural adaption and research performance in Germany will be provided.

// Anmeldeschluss: 02.06.2017

Anmeldung unter trainings{at}uni-wuppertal.de

Für jedes Training wird ein Beitrag von 10,- Euro erhoben. Für internationale Studierende (ausländische Bildungsausländer) übernimmt das Akademische Auslandsamt die Kosten. Mehr Informationen zu unseren praxisorientierten Angeboten finden Sie auch online.